torsdag den 7. oktober 2010

dagen i dag.

I dag var en solskins dag, og derfor blev den dedikeret til en dejlig lur i Central Park, og lange gåture på 5th avenue. Dette alt sammen i selskab med vores danske veninde, Sofie, som vi har mødt via det danske netværk.

Vi har nu besøgt to forskellige slags biblioteker på Manhatten og de ligner slet ikke danske bibliotker! For det første er de større, selvfølgelig, men der er en helt anden stemning, det har måske også noget at gøre med at  vi som udefrakommende ikke har helt styr på tingene og derfor ikke er helt sikre på hvordan tingene foregår, det virker meget anderledes, men det er svært at sætte en finger på hvad det præcis er. De har blandt andet gulvtæppe på gulvet - er vi ikke vant til en eller form for hårdt gulv på bibliotekerne der hjemme?

I morgen har vi en aftale med den danske konsul om at komme og interviewe ham i forbindelse med AT-projektet, vores førstehånds indsamling af kilder bliver større og større.

Danskere, i dette tilfælde Frederikke, har tilsyneladende stor lighed med amerikanerne, da hun to gange i dag blev spurgt om vej af andre turister, hun kunne sågar hjælpe dem og det må siges at være noget af en bedrift. Konklusionen på dette må være at amerikanere ingen virkelige kendetegn har, da de er en blanding af alle andre folk.

Vi for dog selv vild på vejen hjem med subwayen, ømme fødder og trætte hoveder hjælper ikke på at finde den rigtige vej hjem, hæhæ.

Amerikanerne må dog siges at være vældig hjælpsomme, vi så tilsyneladende en smule fortabte ud på Park Place subwaystation, og straks kom en ældre dame og spurgte om vi havde brug for hjælp, og om hun skulle følge os på vej, på dette tidspunkt havde vi dog fundet den rigtige retningen så vi sagde pænt tak, men nej tak.

Godnat!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar