mandag den 11. oktober 2010

Fra Europa til USA til Afrika. (og tilbage til USA)

Eller næsten da..
Vi var i går eftermiddags på Broadway og se musicalen "The Lion King" - et mesterværk ud over alle grænser! Helt igennem fantastisk! Hvis nogen af Jer nogensinde får mulighed for at se den, så grib chancen, I vil ikke fortryde det!! :)
Billetternes pris er selvfølgelig ikke helt lav, men pengene bliver ikke spildt! :)
Blandt publikum var både franske familier, spansktalende, fine damer og "almindelige" amerikanere.

Her er en lille smagsprøve på showet:
http://www.youtube.com/watch?v=-c318C5pd7U&feature=related







Lørdag var vi til brunch med Den Danske Sømandskirke på en café tæt på kirken, hvor et pænt antal danske mødte op og det var igen,igen rigtig hyggeligt og meget interessant at høre folks historier. Nogle var udstationeret hos Deloitte, en var i praktik som fotograf, en læste til journalist på New York University, en arbejdede hos en fotograf i 3 måneder og en var født og opvokset i Minnesota, men havde været i København flere gange og forelsket sig i byen. Nu havde hun så besluttet sig for at flytte til Danmark og var i gang med at lære dansk. Lidt omvendt af alle os andre, men rigtig interessant. :)

Efter brunch tog vi, Sofie og endnu en danske pige, som vi mødte til brunch'en i biografen på Times Square, hvor vi så "Life as we know it".
En KÆMPE biograf med plads til uanede mængder af mennesker. Faste sæder var der ikke noget af, så vi satte os da lige midt for, på de "dyre rækker" ;)

Forleden ventede vi på subway'en, da en mand, der stod med sin kone og datter, pludselig spurgte os "So, how are you doing today?" "uhm.. we're doing okay" lød det usikker fra os og straks var i midt i en samtale med den totalt ukendte mand.
Vi spurgte ham, om han var herfra og det viste sig, at han var born and raised here, altså i USA, ikke i New York, men Ohio. "And You?" Spurgte han os.
Ej, vi er fra Europa. Danmark. Det kunne han tydeligt se på vores påklædning, sagde han.
Så vi skiller os ud, okay.
Samme dag spurgte amerikanske turister os om vej i en anden subway.
Aah, så her skiller vi os ikke ud, okay.


Ud fra det kan man vel konkludere, at alle New Yorkere er forskellige af udseende, nationalitet, påklæding og accent. (Vi taler vist ikke med den mest inkarnerede amerikanske accent, men alligevel forveksles vi med New Yorkere)

Nu sidder vi og arbejde på højtryk på vores synopsis, mens solen skinner og det er fantastisk vejr udenfor. Vores timing kunne ikke være bedre! ;D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar